SİVAS HİZMET VAKFINDA TOPLANTI
Derneğimiz üyesi Dünya Mirası Divriği Çalışma Gurubu Başkanı Sayın Prof.Dr.Mahir Tevrüz Hocamız 11.04-14.04 2013 tarihler arası Sivas ve Divriği’de yaptığı görüşmeler ile ilgili gurup üyelerimizi bilgilendirme toplantımızda Divriği’de sağlık meslek yüksek okulu arsa tahsisinin tamamlandığını Rektör,Vali ile görüşmelerinde protokol sonrası faaliyete başlanacağı müjdesini verdi.Yine Cürek konusunda Hasan Canpolat’la yaptığı görüşmelerde Oyak üzerinden tamirat konusu gündemde.Divriği’de Arapasan Bayırındaki arsanın Kaymakamlık tarafından alınıp Kültür merkezi  olarak yapımının Mahir Hocamız tarafından üstleneceği müjdesini de verdi.Turizm Otelcilik yüksek Okulu içinde arsa tahsis işlemlerinin devam ettiğini 2-3 ay içinde tamamlanacağını bildirdi.

Eklenme Tarihi : 27.08.2013

Adres : Söğütlüçeşme Cad.Siftah Sok.Kanarya Apt.No:17/2 Kadıköy/İstanbul
Tel : 0216 345 12 86 Fax : 0216 345 12 86
Mail : kadikoydivrigi@yahoo.com.tr - ihsancalapverdi@mynet.com - ahmetyozgatli-58@hotmail.com

2020 Divriği Tabiat Varlıklarını Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği. Tüm Hakları Saklıdır. Powered by yasincanturkeri.