DİVRİĞİ GENÇLİK KOMİSYONU
GENÇLİK TOPLANTISI-ŞUBAT 2013
Genel Kurulda Alınan Karar Gereği Gençlerle Daha Yakın Birlikte Olmak Amacıyla Kadıköy Dernek Binamızda Yapılan Toplantıda Basri Hamulu Tarafından Divriği Master Planı Sunumu Yapıldı. Sunum Sonrası Söyleşide Gençler Arasında Birlikteliğin Yeterli Olmadığı, İletişim Ve Yapılan Faaliyetlerin Duyurulması, Gençlik Kolu Çalışmalarının Faaliyete Geçirilmesi Konularında Ön Mutabakat Sağlandı. İkinci Toplantının Şirinevler Derneğitarafından Düzenleneceği Duyuruldu. Toplantıda Nuri Demirağ Ortaokulu’nun Yeniden Ortaokul Olarak Eğitim Vermesi Yönünde İmza Kampanyası Açıldı. Toplantının Yararlı Geçtiği Divriği İle İlgili Pek Çok Konunun Gençler Arasında Bilgi Ve İlgi Odağı Olduğu İzlenildi.